WERKEN BIJ EEN LOVE BRAND IN VOLLE EXPANSIE?

Hoe graag wil jij dat?

onze vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Het DNA van hypotheek.winkel

Niet blind voor je toekomst! Een bedrijf in volle groei dat betekent spannende uitdagingen en soms ook risico's durven nemen. Iedereen die graag ‘onderneemt’ ziet daarin vooral kansen om talent te ontplooien, om uit te blinken, om te bewijzen wat je waard bent. Wij zoeken mensen die met open ogen en open geest naar hun toekomst durven kijken. Gemotiveerde durvers die ongegeneerd in de toekomst van een groeiend bedrijf ook een toekomst voor zichzelf zien.

Je kent ons ook van tv

Onder meer als sponsor van 'Blind Gekocht'

Ben jij meer iemand voor de hoofdzetel?

Het team hoofdzetel begeleidt en ondersteunt de collega’s in al onze winkels. Het is een klein maar uitzonderlijk dynamisch team dat ervoor zorgt dat iedereen in ons netwerk z’n job zo goed mogelijk kan doen. Samen gaan we vol voor onze missie om zoveel mogelijk woondromers te helpen aan de lening die bij hen past. Dat doen wij bij hypotheek.winkel allemaal als echte ondernemers.  We werken namelijk in grote zelfstandigheid, maar ook altijd doelgericht. We krijgen de vrijheid, maar nemen ook de verantwoordelijkheid die daar bij hoort. We schakelen graag tussen grote projecten en onverwachte kleine uitdagingen. We houden van dat avontuurlijke, van de afwisseling en van het onverwachte. Wij zijn mensen die dat boeiend vinden. In ons team bruist het elke dag, maar knallen ook regelmatig de kurken.  Want samen gaan we telkens opnieuw voor het volgende doel. Dus solliciteren bij ons, is een bewuste keuze. Een keuze die jij vooraf moet maken. Wij zijn namelijk een beetje bijzonder.  Zeg maar: er is een hoekje af.

Of herken je jezelf vooral in onze hypotheek.expert ?

Dankzij deze job verwezenlijk ik elke dag opnieuw een stukje droom. Voor mezelf, maar vooral voor wie droomt van een eigen huis. De glimlach die ik van die dromers terugkrijg, da’s waarom ik elke ochtend de deur van mijn hypotheek.winkel wagenwijd openzet. Die openheid, hoe we eerlijk zijn met alle cijfers en feiten op tafel, dat is waar wij het verschil maken en waar ik trots op ben. Met een kop koffie erbij en een oprecht gesprek zijn mijn klanten helemaal zichzelf in mijn hypotheek.winkel. En dat geldt voor mij evengoed.

Tja, we hebben iets met dromen

Greet vertelt graag over dat hypotheek.winkel gevoel...

Dé Jan van hypotheek.winkel ik kon hem alles vragen… mijn lief begon al jaloers te worden. Zot hé, hoe dat die dat doen! Ja hoor, met een NPS-score van maar liefst meer dan 80% laten we giganten zoals  Netflix, Amazon en Starbucks achter ons. Dat is waar wij voor gaan!

En hypotheek.expert Dennis vertelt hoe hij dat doet...

Ik wil toekomstige huiseigenaars de juiste lening helpen kiezen. Een huis kopen is veel beslissingen maken. Soms over grote bedragen, vaak over kleine letters. Bij hypotheek.winkel laten we ons licht schijnen over de mogelijkheden voor een hypothecaire lening. We loodsen toekomstige eigenaars door het aanbod en kijken zowel naar de grote lijnen als naar de kleinste details. Zo vergelijken we transparant prijzen, gemak, voorwaarden en producten van elke bank van ’t land, op zoek naar de juiste lening voor hen. Op die manier helpen we mensen met een woondroom bewust kiezen, en sparen we hen nog eens centen uit ook.

Achter de Schermen: Onze Ervaring als hypotheek.experte bij hypotheek.winkel

In hoofdzaak met cijfers bezig, dat absoluut … maar jij bent bij hypotheek.winkel alles behalve een nummer. We tonen gemeende interesse in elkaar, zijn oprecht en vormen een warm netwerk. Hypotheek.expertes Annelies en Ines voelen zich hier meer dan welkom. ☺

Wij leiden je op tot hypotheek.expert

Groeien met de steun van een heel netwerk Onszelf ontplooien willen we allemaal. Altijd maar beter worden, dat is wat mensen mens maakt. Daarom helpen wij jou bij je voortdurende metamorfose. Door er te zijn met advies en door je op te leiden.

Is je antwoord JA ?

Herken je jezelf helemaal in één of meerdere bovenstaande teksten? Krijg je kippenvel van wat we in onze video's vertellen? Dat moet jij nu die volgende stap nemen....

Opgericht in 2001
Medewerk(st)ers > 100
Zot? Absoluut! Hoe gekker, hoe liever :)
Vrijdag is Klinken op't weekend!
Wist je dat? We in het coworking bedrijvencentrum van Officenter werken.

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?